Categories
Lifelog

Vraagje

Zijn er mensen onder jullie die een gratis variant van Netswitcher kennen? Just a thought, alvorens ik onnodig geld ga vragen aan de baas ;)

6 replies on “Vraagje”

Ik heb dat vroeger dikwijls gebruikt op mijn vorig werk. Zou echt wel handig zijn als daar een gratis alternatief voor zou zijn.
Waar zitten de open-sourcers? :p

Ik heb dat vroeger dikwijls gebruikt op mijn vorig werk. Zou echt wel handig zijn als daar een gratis alternatief voor zou zijn.
Waar zitten de open-sourcers? :p

Ik zal dit in het weekend eens uitproberen. Command line is voor mij geen probleem. Link is beetje lastig, de komma achteraan is eigenlijk geen deel van de link. Dus voor de mensen met een error: haal de komma achteraan de URL eraf.
Merci Chriske

Ik zal dit in het weekend eens uitproberen. Command line is voor mij geen probleem. Link is beetje lastig, de komma achteraan is eigenlijk geen deel van de link. Dus voor de mensen met een error: haal de komma achteraan de URL eraf.
Merci Chriske

Comments are closed.