Categorie├źn
Actueel

Slangetje

Ik zei gisteren nog tegen een paar collega’s dat ik graag eens iets bizar zou tegenkomen in een hamburger van McDonalds. Deze mevrouw werd verteld dat ze het “slangetje” dat ze was tegengekomen in haar McKroket (een wat?) beter niet aan McDonalds kon geven, omdat het anders in de doofpot zou geraken, maar ik ben ervan overtuigd dat bepaalde zaken je veel geld op zouden kunnen brengen. En ik vraag me ook af hoeveel dat zou zijn geweest voor dat “slangetje”.

12 reacties op “Slangetje”

“Het zou kunnen dat het een slecht vermalen ader is”
McKroket!

“Het zou kunnen dat het een slecht vermalen ader is”
McKroket!

ooit iemand een werkje weten opknappen in een fabriek die spinazie in zo’n diepvriesdozen propt. Hij zag er ratten… tussen de spinazie…

ooit iemand een werkje weten opknappen in een fabriek die spinazie in zo'n diepvriesdozen propt. Hij zag er ratten… tussen de spinazie…

Reacties zijn gesloten.