Categories
Blurs

Mopjeuh

Kerel komt café binnen en zet zich aan de bar, knikt vriendelijk naar de cafébaas en vraagt een Duvel. Minuten vliegen voorbij en de kerel roept, als zijn Duvel bijna leeg is, de baas om te vragen hoeveel het is. “3 euro”, zegt de baas. De kerel grijpt in zijn broekzak en brengt 3 stukken van 1 euro tevoorschijn. Tot de grote verbazing van de baas gooit hij de muntstukken naar alle hoeken van de zaak en vertrekt. Dit wordt een dagelijks ritueel, tot grote ergernis van de eigenaar van de zaak.
Enkele dagen later komt de man weer binnen voor zijn dagelijkse Duvel. De baas, die ondertussen al zenuwachtig wordt bij het zien van de kerel, blijft echter altijd rustig want het is en blijft een klant. Deze keer betaalde de man echter met een briefje van 5 euro. De eigenaar weet dat zijn tijd gekomen is, en werpt het wisselgeld ook rond in de zaak met enige zelfvoldoening. De klant kijkt rustig om zich heen en drinkt zijn Duvel leeg. Hij tast in zijn zakken en legt een muntstuk van 1 euro op de toog.
“Geeft u er mij nog maar 1”, zegt de man.

Thx dad! :p

8 replies on “Mopjeuh”

Ik heb de Franse versie op film (met Calvados i.p.v. Duvel)! Stuur mij jouw e-mail adres en ik stuur het jou door…

Ik heb de Franse versie op film (met Calvados i.p.v. Duvel)! Stuur mij jouw e-mail adres en ik stuur het jou door…

Comments are closed.