Categories
Blurs

McSweeney's 23

McSweeney's 23
Hoera! Hij is er! Wat een vreugde telkens, goh, goh. Na wat problemen met nummer 22, is nummer 23 snel en goed bij mij geraakt. En onmiddelijk beginnen ontleden uiteraard, want elke uitgave van McSweeney’s Quarterly Concern is een ontdekking op zich.
De Kaft
Ik weet weeral wat lezen! I love these books.
Zonder Kaft

4 replies on “McSweeney's 23”

McSweeney brengt vier keer per jaar een zogenaamde Quarterly Concern uit. De basis is altijd een verzameling kortverhalen van geselecteerde schrijvers, maar is altijd voorzien van een artistieke vormgeving die telkens anders is. Elk boek ziet er dus altijd anders uit en is soms op zich een waar kunstwerkje.

McSweeney brengt vier keer per jaar een zogenaamde Quarterly Concern uit. De basis is altijd een verzameling kortverhalen van geselecteerde schrijvers, maar is altijd voorzien van een artistieke vormgeving die telkens anders is. Elk boek ziet er dus altijd anders uit en is soms op zich een waar kunstwerkje.

Comments are closed.