Categories
Actueel

Meeting Of Minds: Day 2

Ik moet zeggen dat het vrij overweldigend is voor een simpele jongen als ik, om met zo een mensen in een zaal te zitten. Zoals Clo tegen me zei bij aanvang: We zitten in een kamer met mensen die op Wikipedia staan. Mijn “professioneel” leven sluit niet aan bij wat daar allemaal besproken werd, maar mijn “tweede leven”, mijn passie, ongeveer volledig. Het is zwaar, zo een hele dag in zulke temperaturen, maar ik ben nog steeds aan het nagenieten van de sfeer waarin het me heeft gebracht. Het lijkt waar te zijn wat ze zeggen dat je groeit als je bij mensen bent die je dingen kunnen leren.
Jammer genoeg was de voormiddag de internet connectie weggevallen en heb ik de quotes van toen niet op twitter kunnen doorspelen. Hier kan je een verzameling van de hele dag terugvinden.

Op dit moment begint er een college van John Buckman en Paul Gerhardt (BBC Creative Archive) aan de VUB. Deze middag komt iedereen nog even samen voor een roundup tijdens een lunch. Vanavond is dan de grote afsluiting in TRIX, waarvoor er nog steeds wat plaatsjes vrij zijn als ik me niet vergis: Een meet&greet met ee debat onder het thema New ways of music distribution onder de moderatie, zoals gisteren, van (de hilarische) Gareth Mitchell van BBC Digital Planet.

Nog even vermelden dat de notities van Loïc Le Meur terug te vinden zijn op zijn site, en dat Clo haar presentatie ook uit de doeken doet op haar eigen blog. Hou de site van MoM ook in de gaten voor zowat alle audio materiaal van het event. Foto’s? Op de Flickr van Pietel uiteraard.

Btw, ikzelf heb een gisterenavond nog een zeer leuk gesprek kunnen voeren met Stuart Nolan. Over ARG, games en stuff. Of wat had u gedacht ;)

3 replies on “Meeting Of Minds: Day 2”

Comments are closed.