Categories
Actueel

Meeting Of Minds

De komende dagen zal het hier vrij stil zijn, of misschien niet, wie zal het zeggen, maar ik zal op de Meeting Of Minds zijn.

2 replies on “Meeting Of Minds”

Hehe, ik zal der ook zijn…
Misschien zie ik je wel ergens passeren!
Enfin, als ik op tijd van het werk weg kan. Vandaag productie stelling en gezien het een heel nieuw product is en geen update, mag de functioneel analyst mee blijven om te checken dat de operators niks verkeerd doen :)
Begin productiestelling: 17u, vermoedelijk einde: ehm, ligt eraan hoeveel de operators verkeerd doen… :p
Ach ja, such is life ;)

Hehe, ik zal der ook zijn…
Misschien zie ik je wel ergens passeren!
Enfin, als ik op tijd van het werk weg kan. Vandaag productie stelling en gezien het een heel nieuw product is en geen update, mag de functioneel analyst mee blijven om te checken dat de operators niks verkeerd doen :)
Begin productiestelling: 17u, vermoedelijk einde: ehm, ligt eraan hoeveel de operators verkeerd doen… :p
Ach ja, such is life ;)

Comments are closed.