Categories
Actueel

Nekka Nacht

Miljaar. Ik zal alvast stellen dat ik de schuldige ben.
We hebben ticketten voor de Nekka Nacht van zaterdag. Een maand ofzo erna vraagt ons mama of het goed is dat we die avond gaan eten voor haar verjaardag. Graag! Direct onze kalender gecheckt en toegezegd. Jammer genoeg was dus de Nekka Nacht nog niet in onze kalender gezet. Dom, dom, dom.

We hebben dus twee ticketten. Iemand interesse? Meer info op de site.

9 replies on “Nekka Nacht”

Mja, ik ken dat…
Maar Nekka zou ik niet graag laten staan! Staat nu al maaaanden in mijn agenda! En nu zeker. Een vriendin van mij, Liesbeth, is 1 van de 21 gitaristen die samen met Boudewijn himself op het podium mogen staan voor het nummer Testament…
Moest ik het vergeten, ze zou me zeker nooit vergeven :)

Mja, ik ken dat…
Maar Nekka zou ik niet graag laten staan! Staat nu al maaaanden in mijn agenda! En nu zeker. Een vriendin van mij, Liesbeth, is 1 van de 21 gitaristen die samen met Boudewijn himself op het podium mogen staan voor het nummer Testament…
Moest ik het vergeten, ze zou me zeker nooit vergeven :)

Comments are closed.