Categories
Lifelog

Koning Van Katoren

Verhuizen heeft zo zijn voordelen: alles is proper en opgeruimd en je vindt veel dingen terug (nespa Charlo?). Zo ook dus het boek Koning Van Katoren van Jan Terlouw. Zo een fijn boek, mensen toch. Ik kon me niet weerhouden en heb Pattern Recognition even opzij moeten leggen.

Nostalgia, jawel!

14 replies on “Koning Van Katoren”

Koning van Katoren is schitterend. Ik heb bijna alle boeken van het Lemniscaat (de uitgeverij). Thea Beckman, Jan Terlouw, Anke de Vries, Paul Biegel … absoluut mijn lectuur in de jeugdjaren. En nu soms nog, ;-)

Koning van Katoren is schitterend. Ik heb bijna alle boeken van het Lemniscaat (de uitgeverij). Thea Beckman, Jan Terlouw, Anke de Vries, Paul Biegel … absoluut mijn lectuur in de jeugdjaren. En nu soms nog, ;-)

Woah, ik krijg spontane flashbacks van boekbesprekingen voor de klas enzo. Waar is den tijd? Doodgaan van de zenuwen etc.

En dan heb ik alleen nog maar mijnen desk opgeruimd hé, de rest van mijn “werkplaats” *kuch* moet nog volgen. Dat belooft.

Woah, ik krijg spontane flashbacks van boekbesprekingen voor de klas enzo. Waar is den tijd? Doodgaan van de zenuwen etc.

En dan heb ik alleen nog maar mijnen desk opgeruimd hé, de rest van mijn “werkplaats” *kuch* moet nog volgen. Dat belooft.

Comments are closed.