Categories
Actueel

Avondsales bij BA

Zin in een tripje waar een vliegtuig voor nodig is? Wel, als Brussels Airlines op die bestemming vliegt, kan je misschien vanavond morgen een koopje doen. Vanaf 18u tot middernacht op bestemmingen als (in english, want zo lui zijn we wel)

  • Budapest
  • Copenhagen
  • Geneva
  • Hamburg
  • Lyon
  • Madrid
  • Newcastle
  • Prague
  • Rome
  • Vienna

Dank u, mama!

4 replies on “Avondsales bij BA”

50 euro goedkoper dan normaal om naar Kopenhagen te vliegen is wel de moeite, maar bij SAS kan het voor de normale prijs al vanaf 70 euro (inclusief taxen). Een geste van BA die dus meer dan welkom is !

50 euro goedkoper dan normaal om naar Kopenhagen te vliegen is wel de moeite, maar bij SAS kan het voor de normale prijs al vanaf 70 euro (inclusief taxen). Een geste van BA die dus meer dan welkom is !

Comments are closed.