Categories
Actueel

MetaTale

Gisteren was MetaTale HET gespreksonderwerp op Twitter, vandaag staat er een artikel over in de Standaard. Metatale is opgericht door Bart en Dirk van Netlash, Frank en Bernard van Openminds en Tijs Vrolix en wil in kaart brengen welke Vlaamse gebruikers van sociale media er “invloedrijk” zijn, liefst per locatie en/of thema. In de top 100, die ze samen met een whitepaper op de site vrijgeven, staan de “usual suspects”. Zo is de top 3

  1. GentBlogt
  2. LVB.net
  3. blog.zog.org

Eervolle vermelding naar Pietel die net buiten de top 3 viel.

Leuke tool die, denk ik, op veel interesse kan rekenen. En terecht. Neem zeker de whitepaper even door, deze mensen gaan verder dan “gemiddeld aantal bezoekers per dag”.

5 replies on “MetaTale”

[…] Chris wrote an interesting post today onHere’s a quick excerptGisteren was MetaTale HET gespreksonderwerp op Twitter, vandaag staat er een artikel over in de Standaard. Metatale is opgericht door Bart en Dirk van Netlash, Frank en Bernard van Openminds en Tijs Vrolix en wil in kaart brengen welke … […]

Comments are closed.