Categories
online

Huren

Ooit als eens iets willen huren, zomaar? Wel, ik dacht ook niet dat ik het ooit zou overwegen, maar dit pand zegt me zeker iets. En zeker voor die prijs.

Een mailtje leert ons echter dat de prijs dichter bij ??1700 ligt.

(Dank aan ons mama om dit te vinden en door te spelen)

8 replies on “Huren”

bouwjaar, ja :-D Huurprijs zal nog wat hoger liggen en met electrische verwarming zal ook dat een stevige hap uit uw bankrekening wegeten. Ik heb jaren in de buurt van dat pand gewoond en er staan er daar nog. Ooit één geweten dat voor het ronde bedrag van 1.000.000 neuri verkocht werd. Bekijk de huurprijs in dat daglicht ;-)

bouwjaar, ja :-D Huurprijs zal nog wat hoger liggen en met electrische verwarming zal ook dat een stevige hap uit uw bankrekening wegeten. Ik heb jaren in de buurt van dat pand gewoond en er staan er daar nog. Ooit één geweten dat voor het ronde bedrag van 1.000.000 neuri verkocht werd. Bekijk de huurprijs in dat daglicht ;-)

Comments are closed.