Categories
Actueel

Meeting of Minds

Stefan en Ann van C.H.I.P.S. vzw, waar ik toevallig ook deel van uit maak, en K&L, zijn druk in de weer om de Meeting of Minds voor te bereiden. Veel tijd hebben ze niet meer, aangezien de aftrap eind april zal plaats vinden.

(…) technological developments empowered people to express themselves and allowed them to participate in projects and share creations on a much larger scale than before. They also transformed the business of content distribution since part of the users is no longer interested in the whole lot offered by for instance news papers or music labels, but in their own selection of it.

What is the value of this content? What is the impact of it on traditional media and publishing? Will we evolve to a more flexible copyright system? What are the influences of nations/states/regions and other regulators of the online/mobile market? These issues will be discussed more deeply during a Meeting of Minds and will be challenged afterwards by the future scenarios presented.

Best wat namen die naar ons land afzakken trouwens. Check de lijst van experts en vooral het programma! Registreren is een must, en daar kan je maar beter al mee beginnen want de plaatsen zijn beperkt!

8 replies on “Meeting of Minds”

Friggin’ interesting!! En debbie komt! En Seth! En, en… :)

Allemaal mensen die ik wel ergens van ken! Eens mijn agenda moeten bezien. Ik vrees dat ik daar verlof voor ga moeten nemen als ik wil komen. Dang!

Friggin' interesting!! En debbie komt! En Seth! En, en… :)

Allemaal mensen die ik wel ergens van ken! Eens mijn agenda moeten bezien. Ik vrees dat ik daar verlof voor ga moeten nemen als ik wil komen. Dang!

Ga jezelf zeker inschrijven, cubus ;)
Ik hoop je daar wel tegen te komen en je persoonlijk te kunnen bedanken voor weleer!

Comments are closed.