Categories
Lifelog

Een dooie mus

Ik speel niet veel mee op de Lotto. Eigenlijk was het maar de derde keer. Maar aangezien de collega’s speelden, dacht ik zelf ook maar eens een gok te wagen. Voor ??6 op de Lotto en voor ??6 op Euro Millions. Bij Euro Millions zijn dat 3 combinaties terwijl je bij de goeie ouwe Lotto er 12 krijgt. Totale inzet dus ??12.
Vandaag passeerde ik een krantenwinkel en herinnerde ik me dat ik die cijfers niet had nagekeken. De vrouw haalde de biljetten door de scanner. Een vrij opgewekt muziekje wist me te zeggen dat ik iets gewonnen had. Bij het biljet van Euro Millions van ‘tzelfste! Mijn ogen groeide en ik keek de dame verbaasd aan. Ze keek me met een glimlach aan. “Ja, soms mag je al eens geluk hebben!”
Totale opbrengst = ??2,5 (Lotto) + ??10,2 (Euro Millions). Totals winst: ??0,7

Een dooie mus zeg ik u. Quit while you’re winning.

14 replies on “Een dooie mus”

Nooit win ik, NOOIT! Speel ik voor 6 euro, dan ben ik 6 euro kwijt!
Jij hebt chance, jongen, dat het gene naam heeft! Zomaar even meer dan een halve euro winst, en dan nog klagen!! ‘t Is zoals Goya het zegt, je wint nog het meeste door niet te spelen.
Maar als er een superpot wordt verdeeld (zoals komende vrijdag), dan kan ik het weer niet laten. Ik zou dan beter mijn 6 euro in een potteke doen. En dan dat potteke opendoen als ik op pensioen ga.

Ik weet dat ik er gelukkig mee zou moeten zijn, maar als je het afweegt is het eigenlijk niets he. Volgend weekend speel ik nog eens mee, om te zien of de trend zich voortzet :p

Nooit win ik, NOOIT! Speel ik voor 6 euro, dan ben ik 6 euro kwijt!
Jij hebt chance, jongen, dat het gene naam heeft! Zomaar even meer dan een halve euro winst, en dan nog klagen!! 't Is zoals Goya het zegt, je wint nog het meeste door niet te spelen.
Maar als er een superpot wordt verdeeld (zoals komende vrijdag), dan kan ik het weer niet laten. Ik zou dan beter mijn 6 euro in een potteke doen. En dan dat potteke opendoen als ik op pensioen ga.

Ik weet dat ik er gelukkig mee zou moeten zijn, maar als je het afweegt is het eigenlijk niets he. Volgend weekend speel ik nog eens mee, om te zien of de trend zich voortzet :p

Comments are closed.