Categorie├źn
Blurs

Moviepulp

Uit respect een linkje naar een leuke filmblog: Moviepulp. Moge het een langer leven beschoren zijn dat dit.

12 reacties op “Moviepulp”

Ja, liefst wel iets langer… Waarom beginnen mensen daaraan eigenlijk?
Ik heb bewondering voor jullie bloggers, zoveel online zetten, telkens updaten… Ik zou het niet kunnen denk ik :)

Ja, liefst wel iets langer… Waarom beginnen mensen daaraan eigenlijk?
Ik heb bewondering voor jullie bloggers, zoveel online zetten, telkens updaten… Ik zou het niet kunnen denk ik :)

Hoi hoi, bedankt voor de fijne opmerking. Voor een beginnende blog kan dit goed doen (-: Als ambitieuze weblog zullen we onze bezoekers blijvend op de hoogte houden van allerlei leuke film-weetjes die ons interesseren. The show will go on!!

Greetz Dax
editor http://www.MoviePulp.be

Hoi hoi, bedankt voor de fijne opmerking. Voor een beginnende blog kan dit goed doen (-: Als ambitieuze weblog zullen we onze bezoekers blijvend op de hoogte houden van allerlei leuke film-weetjes die ons interesseren. The show will go on!!

Greetz Dax
editor http://www.MoviePulp.be

Wat is er eigenlijk gebeurd met moofsbrothers.be? Gewoon verwaterd?

Ik dacht het nog wat leven in te blazen door het bij mijn blog-links te plaatsen een paar maand geleden, maar zelfs dat heeft niet mogen helpen blijkbaar ;-)

Wat is er eigenlijk gebeurd met moofsbrothers.be? Gewoon verwaterd?

Ik dacht het nog wat leven in te blazen door het bij mijn blog-links te plaatsen een paar maand geleden, maar zelfs dat heeft niet mogen helpen blijkbaar ;-)

Reacties zijn gesloten.