Categories
Lifelog

Kadoows

Canon EF50mm f/1.8Let’s face it, het leukste zijn de dingen die je krijgt bij je verjaardag. En oh ja, daar zijn al fijne dingen bij!
Evelyne heeft samen met haar ouders de Canon EF50mm f/1.8 lens voor mij gekocht. En blij! Als een kind! Ik had hem eigenlijk vrijdag al en heb er dus al met volle teugen van kunnen genieten. Het is waar wat ze zeggen, die lens is fun, fun, fun.
Vanavond komt mijn zus met haar vriend (ook een Kevin) en zal ik haar geschenk kunnen benuttigen. Dat ligt al een tijdje bij ons thuis ingepakt, maar mag ik pas openen als zij vanavond is langsgeweest. Wat het is weet ik ook al. Het is een boek dat ik op aanraden van Pietel heb aangeraden als kadoow. En blij! Zelfs al heb ik het nog niet kunnen opendoen.
Verder heb ik ook bijdragen gekregen van de rest van de familie die daarom niet minder geapprecieerd worden, integendeel.
Mochten er nog mensen iets willen geven, ik vier mijn verjaardag nog tot het einde van de maand, en dat allemaal om u de kans te geven mij nog te kunnen feliciteren!

13 replies on “Kadoows”

Die 50mm is een geweldige lens. Ik heb er een aantal foto’s van op mijn website staan: die f/1.8 is gewoon genieten. Het is een eenvoudig lensje op vlak van mechanische onderdelen, maar dat merk je ook in de kwaliteit. Genieten!
Veel plezier ermee, dat lensje zal je nog wel versteld doen staan…

Die 50mm is een geweldige lens. Ik heb er een aantal foto's van op mijn website staan: die f/1.8 is gewoon genieten. Het is een eenvoudig lensje op vlak van mechanische onderdelen, maar dat merk je ook in de kwaliteit. Genieten!
Veel plezier ermee, dat lensje zal je nog wel versteld doen staan…

Comments are closed.