Categories
Film

Pirates III

Appelogen heeft hem in het russisch, maar je kan hem ook gewoon in tengels bekijken op de officiĆ«le site: De trailer van Pirates Of The Caribbean: At World’s End.
En VT4 maar zeggen dat ze het vanavond in exclusieve avant-premi?re tonen, tsss…

2 replies on “Pirates III”

Ja, da’s terminologie he. Een avant-premi?re op een publieke zender wil zeggen dat ze de eerste publieke zender zijn die dat uitzenden. Ondertussen kan het al wel in alle bioscopen zijn geweest, op ‘t net, op DVD uitgebracht en op betaalzenders geweest.
Dat ze dan spreken over een “TV-premi?re” he, als ze dat bedoelen.

Ja, da's terminologie he. Een avant-premi?re op een publieke zender wil zeggen dat ze de eerste publieke zender zijn die dat uitzenden. Ondertussen kan het al wel in alle bioscopen zijn geweest, op 't net, op DVD uitgebracht en op betaalzenders geweest.
Dat ze dan spreken over een “TV-premi?re” he, als ze dat bedoelen.

Comments are closed.