Categorie├źn
Film

Potter, Indy en Ocean

Eigenlijk is het erg. Je wilt wat filmnieuws brengen en het gaat blijkbaar allemaal over sequels. Het maakt het daarom niet minder interessant, maar toch…

Het eerste is uit de tabloids, dus neem het voorlopig met een korrel zout: Hermione doet ambetant. Blijkbaar is Emma Watson hardball aan het spelen in de onderhandelingen voor de laatste 2 Harry Potter films. Het zou nochtans een goeie zet zijn: Harry en Ron hebben toch al getekend. het gaat haar niet zozeer over de 4 miljoen, nee, ze zou de serie wat beu zijn. En het feit dat er een stalker in haar school is opgedoken zal er ook niet aan geholpen hebben. Benieuwd of daar uiteindelijk een re-cast van gaat komen.

Een naampje voor Indy 4? Wat dacht je van Cate Blanchett? Yeah, ik weet ook niet echt wat ik hiervan moet vinden. het zal in alle geval niets te maken hebben met de casting van een mogelijke dochter van Indy. Of laat ons dat toch hopen.

Ik wil naar Cannes. Ik wil altijd naar Cannes, maar ik wil zeer zeker ook wel Ocean’s 13 in premi?re zien, dus ik wil dit jaar zeer zeker naar Cannes.