Categories
Lifelog

Maandag, T-1

Goeiemorgen! Rare ochtend, ik stond enorm goedgezind op, heb even een dalletje gehad toen ik op het werk aankwam en ben nu terug vrolijk. Nee, er zijn niet echt redenen voor het plotse dipje dus misschien moet ik maar eens langs een dokter ;)

Anyway, druk weekendje achter de rug. Ik was al vergeten wat ik vrijdagavond was gaan doen, maar een collega, die toevallig voor Lokeren is, heeft me er aan helpen herinneren dat het toch niet zo leuk was. Zaterdag rondgereden, inkopen gedaan en een vriend dag gaan zeggen die vanaf vandaag zijn nieuw geluk in Zwitserland gaat zoeken. Kristof, in ieder geval nog eens al het beste!
We zijn er jammer genoeg vrij vroeg moeten doorgaan want zondag was kuisdag. Niet alleen omdat het nodig was, nee, de ouders, grootouders, schoonzus en nichtje van Evelyne kwamen ons appartementje keuren. Binnenkort mijn kant uitnodigen, ik ben benieuwd!

Op naar morgen, een speciale dag, een mooie dag! Naar het schijnt zouden zelfs de kaaien hier in Antwerpen onder water komen te staan, maar toch zal het een mooie dag zijn voor mij!

2 replies on “Maandag, T-1”

Comments are closed.