Categories
Lifelog

Ardennen

Het is waar wat ze zeggen, die Ardennen doen toch iets met een mens. Zeker met zo’n weer vind ik het woord “herbronnen” zeer goed gekozen. Deze keer hadden we wat ooit een kleine oude auberge was, gehuurd. Het hele ding kraakte en zuchtte maar gezellig was het zeker. Na vrijdag vrij laat te zijn aangekomen, hadden we kamer nummer 2 (hehe) om in te slapen. Zaterdag een (hopelijk voor de andere) leuk spelletje en zondag wat chillen rond het huis. Hoewel, voor vriend B die tijdens verstopperke in het bos zijn knie (hopelijk niet te erg) om zeep hielp zal dat niet zo chil geweest zijn.

Maar energie, jazeker. Ook gisteren nog een dagje vrijaf was ideaal. Ik ben zen, ik ben scherp, ik ben klaar. Oh yeah.

En hoe was u weekend?

7 replies on “Ardennen”

Mijn weekend was goed, dank u.
Ik heb als een goede huisvader mijn auto eens gewassen. Het was de eerste keer voor deze wagen…
Die van mijn vrouw heb ik dan ook maar ineens mee gewassen. Het was toch mooi weer hé!

Grappig, ik heb ook eens mijn auto gewassen…
Een vriendin kwam meehelpen op voorwaarde dat haar auto ook ineens werd gewassen. Een andere vriendin belde om iets te gaan doen, maar ik zei dat ik bezig was om twee auto’s te wassen en ineens daagt die op om ook haar auto te (laten) wassen…
Dus hebben we het gezellig gemaakt en 3 auto’s gewassen in de zon. En elkaar zitten bestoken met de waterslang… Vreemde invloed heeft zo wat zon in het voorjaar toch :)

Mijn weekend was goed, dank u.
Ik heb als een goede huisvader mijn auto eens gewassen. Het was de eerste keer voor deze wagen…
Die van mijn vrouw heb ik dan ook maar ineens mee gewassen. Het was toch mooi weer hé!

Grappig, ik heb ook eens mijn auto gewassen…
Een vriendin kwam meehelpen op voorwaarde dat haar auto ook ineens werd gewassen. Een andere vriendin belde om iets te gaan doen, maar ik zei dat ik bezig was om twee auto's te wassen en ineens daagt die op om ook haar auto te (laten) wassen…
Dus hebben we het gezellig gemaakt en 3 auto's gewassen in de zon. En elkaar zitten bestoken met de waterslang… Vreemde invloed heeft zo wat zon in het voorjaar toch :)

Comments are closed.