Categorie├źn
Actueel

Boot

Ik kom binnen op het werk bij een klant die haventerminals uitbaat en de vrtnieuwsflash-service laat me weten dat er een boot in het Verrebroekdok in Antwerpen gekapseisd is. Het handige aan een havenbedrijf als deze is dat ze zowat overal zitten. Een van de collega’s doet dus een telefoontje en zij wisten van niets. Tot ze uit het raam keken. Een oranje boot op zijn kant. Zo een die voertuigen en containers draagt, een flatgebouw dus. Blijkbaar oranje/wit, wat zou wijzen op Grimaldi (voor zij die daar iets mee zijn). Binnenkort kan u dus op Sint Anneke strand een auto uit het water gaan vissen zoals in Dover.

Hoe zo’n boot kan kantelen is wel raar. Zo’n mastedont heeft blijkbaar enorm veel stabilisator-systemen aan boord maar (heel) slecht stapelen kan uiteraard zelfs dat niet aan. Interessante materie, jaja!

4 reacties op “Boot”

Never underestimate the power of pure idiocy…
Of hoe was dat tekstje alweer over de race tussen software engineers en fools?

Never underestimate the power of pure idiocy…
Of hoe was dat tekstje alweer over de race tussen software engineers en fools?

Reacties zijn gesloten.