Categories
Film

Verzameld filmnieuws

Teveel dingen om apart te posten dus even heel compact wat filmnieuws dat ik de moeite waard vond om te delen:

 • Eerst en vooral wil ik even zeggen dat ik het eens ben met Thorgal van Tender Feelings over Ex-Drummer. Ik weet dat velen er zot van zijn maar de film zei me echt niets.
 • De nieuwe Rocky kreeg de naam van het hoofdpersonage, Rocky Balboa. Blijkbaar gaat Stallone dezelfde strategie volgen voor de volgende Rambo: John Rambo.
 • Een rare combinatie als je het mij vraagt: Robert Redford, Meryl Streep en Tom Cruise zullen samen in Lions For Lambs spelen. Buiten dat Redford de regie voor zijn rekening zal nemen weten we blijkbaar nog niet veel.
 • In aanloop naar de Oscar’s deze zondag zijn er verschillende pre-events. Zo kan je ook enkele Transformers auto’s op de red carpet gaan bekijken (of via deze video). Er gaan geruchten rond dat GM wel eens werkelijk deze auto’s op de markt gaat brengen.
 • 2 bedenkingen over de Oscar’s: Warner zou wel eens de meeste beeldjes in de wacht kunnen slepen, maar tegelijkertijd is het ook opvallend hoeveel Britten kans maken.
 • Disney kiest meer en meer voor opvolgers van films. Jammer, want ik denk dat ik niet alleen ben als ik een rilling krijg zodra er een 2 of hoger achter een titel staat. Maar toch, National Treasure zal opvolgers krijgen en blijkbaar willen ze Prince Of Persia ook gaan uitmelken.
 • Jim Carrey blijft andere genres uitproberen en het volgende is een psychological thriller genaamd The Number 23 die deze week in de Amerikaanse zalen verschijnt. De eerste reacties noemen de prent “verwarrend”.
 • Dreamworks heeft een advertentie laten verschijnen in The Hollywood Reporter met excuses voor de verwarring die er is rond Dreamgirls. Welke verwarring? Wel de film was eerst een musical en daarvan werd altijd aangenomen dat het draaide rond The Supremes. Uiteraard zijn er enorm veel gelijkenissen maar de personages hadden andere namen wat het duidelijk zou moeten maken dat het niet representatief is voor The Supremes.
  Toch blijkt de verwarring groot genoeg te zijn om excuses en wat meer uitleg aan te bieden via de pers.
 • Een soort trailer is op YouTube verschenen voor een theater/dans-versie van Edward Scissorhands.

En laten we nu maar hopen dat Scorcese eindelijk een beeldje in de wacht sleept zondag.

4 replies on “Verzameld filmnieuws”

Over Rocky en Rambo… Eigenlijk wel ironisch, jaren is er gelachen over de Rocky 15 en de Rambo 27 die zouden gemaakt worden, zonder dat ze er effectief zouden komen… En nu ineens maken ze van beide films nog even een vervolg…
Mja, dan moet je nog niet klagen of Shrek 3… Hoewel, wie weet komt er ook Shrek 37???

Dit is te verklaren door de nieuwe hobby van filmmakers: melken. Zij doen dit zeer graag, en als u nog tips heeft over films (het moeten niet per se klassiekers zijn) die kunnen uitgemolken worden, kan u dit altijd melden.

Over Rocky en Rambo… Eigenlijk wel ironisch, jaren is er gelachen over de Rocky 15 en de Rambo 27 die zouden gemaakt worden, zonder dat ze er effectief zouden komen… En nu ineens maken ze van beide films nog even een vervolg…
Mja, dan moet je nog niet klagen of Shrek 3… Hoewel, wie weet komt er ook Shrek 37???

Dit is te verklaren door de nieuwe hobby van filmmakers: melken. Zij doen dit zeer graag, en als u nog tips heeft over films (het moeten niet per se klassiekers zijn) die kunnen uitgemolken worden, kan u dit altijd melden.

Comments are closed.