Categories
Blurs

links for 2007-02-23

6 replies on “links for 2007-02-23”

Nee, ik heb geen cooler gekregen, want ik ben geen Adwords adverteerder, alleen een Adsense publisher. Toch bedankt om aan mij te denken ;-)

Nee, ik heb geen cooler gekregen, want ik ben geen Adwords adverteerder, alleen een Adsense publisher. Toch bedankt om aan mij te denken ;-)

Britney van kwaad naar erger…

We hadden al gehoord dat, zeg maar, losgeslagen Britney haar hoofd had kaalgeschoren en daarna een auto onder handen heeft genomen met een paraplu. Maar nu gaat ze nog een stap verder. Ze tekent zessen op haar kale kopje, roept dat ze de duivel is en p…

Britney van kwaad naar erger…

We hadden al gehoord dat, zeg maar, losgeslagen Britney haar hoofd had kaalgeschoren en daarna een auto onder handen heeft genomen met een paraplu. Maar nu gaat ze nog een stap verder. Ze tekent zessen op haar kale kopje, roept dat ze de duivel is en p…

Comments are closed.