Categories
online

Emma online

EmmaFanPlant. Zo noemen ze in tengels wat ik denk dat de blog van Claudine over Emma (de serie) is. Het lijkt een blog van een meid dat een enorme fan van de serie is, maar volgens mij is het gewoon een blog door het productiehuis om het online deel van de serie te ondersteunen. Bij Jeroen kon je lezen dat er een online zoektocht komt naar de moordenaar en dit was ook op de blog van Claudine te lezen. Maar dat is echter daar al verdwenen! Ook linkt de blog mooi en braaf naar alle dingen die je kan verwachten: de online afleveringen, het productiehuis, de zender, pro’s en con’s,…

Maandag begint de zoektocht en ik ben benieuwd wat er allemaal op die blog gaat gebeuren.

UPDATE: Jeroen wijst me er in de comments op dat een soortgelijke bedenking als comment in haar profiel op de blog ook al is gemaakt.

6 replies on “Emma online”

In het profiel van Claudine is ook al een comment gepost in die trend. En qua blogroll doet het inderdaad vermoeden dat het een ’emma friendly’-production-blog is… Maar ik was wel blij te horen over het online spel. Nu nog hopen dat het ook iet of wat niveau haalt?!

In het profiel van Claudine is ook al een comment gepost in die trend. En qua blogroll doet het inderdaad vermoeden dat het een 'emma friendly'-production-blog is… Maar ik was wel blij te horen over het online spel. Nu nog hopen dat het ook iet of wat niveau haalt?!

Comments are closed.