Categories
online Politiek

Terug losgelaten

Now look what the cat drag in!
He’s back, en juist op tijd om de nieuwe affiches in het straatbeeld te ondersteunen.

9 replies on “Terug losgelaten”

[…] Blogposts zijn een beetje als artikels in weekbladen; heel leuk om te lezen en vaak ook interessant maar eenmaal uitgelezen heb ik het meestal wel gehad. Maar soms is er dan een constante stroom aan commentaren waardoor ik wekelijks kan blijven langsgaan om me kostelijk te amuseren. Een ander soort van “amusement” vind je bij een Oostvlaams provincieraadslid dat het nodig vindt om bloggers die zijn overtuiging niet delen met voor en achternaam op te sommen. Onder het motto: “Je zal me niets verkeerd weten schrijven, maar we kennen je naam” worden zo lijstjes aangelegd, naar analogie met de lijst van 0110-artiesten. bloggen, triest […]

Comments are closed.