Categories
Lifelog

Blinden

BlindenEindelijk! Ze hangen! Nu we eindelijk de laatste laag paarse verf op onze muur hebben kunnen smeren mochten de blinden er aan. Bloed, zweet, tranen en gevloek maar oh zo de moeite. Laat me u zeggen dat

  • Paarse verf niet gemakkelijk te schilderen is (om over rode nog maar te zwijgen: 4 lagen en je ziet het nog een beetje).
  • De handleiding van de blinden niet echt heel duidelijk was.

Maar goed, schluss, het hangt eraan. En ik ben enorm tevreden met het resultaat. Zwart/paars is een enorm mooie combinatie voor in de slaapkamer. Nu zouden we er misschien nog wat paarse gordijnen voor willen hangen. Bij IKEA hebben we er mooie gezien, maar ik weet dat Inge en Ronny die ook hebben hangen dus ik hoop dat ze ons niet als copy-cats aanzien ;)

12 replies on “Blinden”

Mooi, mooi, mooi. En dan het licht nog perfect gericht op de rolkast om het nog net iets mooier in beeld te brengen.
Nee, echt, ‘t had een foto uit een boekje kunnen zijn, moest dat mini-hoopje rommel rechts er niet hebben gelegen :-)

Mooi, mooi, mooi. En dan het licht nog perfect gericht op de rolkast om het nog net iets mooier in beeld te brengen.
Nee, echt, 't had een foto uit een boekje kunnen zijn, moest dat mini-hoopje rommel rechts er niet hebben gelegen :-)

Een zetel hebben we he, al is hij dan maar een klein deeltje van de glorieuze zetel die jullie hebben staan. En erin vallen is ook niet de beste optie meer, want dan schuift die tot tegen de eettafel…

Een zetel hebben we he, al is hij dan maar een klein deeltje van de glorieuze zetel die jullie hebben staan. En erin vallen is ook niet de beste optie meer, want dan schuift die tot tegen de eettafel…

Comments are closed.