Categories
Lifelog

Mik, Mak en Mon

Nostalgie, inderdaad. Toch heb ik rare herinneringen aan die serie. Er is namelijk 1 ding dat mij vooral bij blijft en dat geeft me nog steeds geen al te prettig gevoel. Het kan zijn dat ik me de dingen door de loop van tijd anders voorstel, maar ik meen me een scene te herinneren waar Mik, Mak en Mon een injectie toegediend krijgen door de slechterik van dienst. Ik weet niet waarom, maar die welbepaalde scene doet me nog steeds een rilling krijgen.
Toen heeft dat blijkbaar een enorme indruk op mij achtergelaten waarbij ik als kleine een duidelijk gevoel van angst had. Weet iemand toevallig waarover ik het heb? Ik denk dat ik die eens dringend moet terugzien om te beseffen dat het eigenlijk niet zo erg was.

20 replies on “Mik, Mak en Mon”

Ja, zo’n sc?ne zat er inderdaad bij. Die injectie werd door de Sponkmeester gegeven. Ik weet alleen niet goed meer wat het precies was…

Ja, zo'n sc?ne zat er inderdaad bij. Die injectie werd door de Sponkmeester gegeven. Ik weet alleen niet goed meer wat het precies was…

Zalige serie hé! ‘t Was echt mijn meest favoriete programma. Op de speelplaats speelden we dat zelfs na. Ik ken nog al die ‘bewegingen’.
Was die injectie niet een verdovingsmiddel ofzo? Mik en Mak zaten namelijk gevangen bij de Sponkmeester. In zo’n donker bos, geloof ik.

Zalige serie hé! 't Was echt mijn meest favoriete programma. Op de speelplaats speelden we dat zelfs na. Ik ken nog al die 'bewegingen'.
Was die injectie niet een verdovingsmiddel ofzo? Mik en Mak zaten namelijk gevangen bij de Sponkmeester. In zo'n donker bos, geloof ik.

Heb ik inderdaad ook ooit gezien! Iemand een idee waar ik alle afleveringen kan vinden trouwens? Zo’n stukje jeugdsentimenet zou een een mens héél zijn leven moeten bewaren!

Heb ik inderdaad ook ooit gezien! Iemand een idee waar ik alle afleveringen kan vinden trouwens? Zo'n stukje jeugdsentimenet zou een een mens héél zijn leven moeten bewaren!

Clopin, p.o. gn zin om met mij mee te zoeken naar alle afleveringen van Mik, Mak en Mon. Ik ken zo nog wel mensen die daar een bijzondere interesse voor hebben. Als jij nog mensen kent die hier interesse in hebben, laat maar iets weten.

Grtz

Kal-El

Clopin, p.o. gn zin om met mij mee te zoeken naar alle afleveringen van Mik, Mak en Mon. Ik ken zo nog wel mensen die daar een bijzondere interesse voor hebben. Als jij nog mensen kent die hier interesse in hebben, laat maar iets weten.

Grtz

Kal-El

Comments are closed.