Categories
Blurs

Zo was er misschien maar één

Ik had dit gevoel al bij Steracteur, Sterartiest en gisteren is het dubbel en dik teruggekomen. Peter Koelewijn heeft het niet (meer). Ik ga me niet uitspreken over hoe hij vroeger was, maar als ik hem gisteren “Liefde Voor Muziek” (zijn eigen vernederende versie dan nog wel) zag voordragen, dan vraag ik mij af waarom deze man hier altijd bij één zit. Als jurylid bij Steracteur, Sterartiest sloeg hij er soms de grootste onzin uit en nu, met hetgeen hij dan zo goed zou moeten kunnen, op een podium staan en de keet laten ontploffen, laat hij het oh zo afweten. Als je dan ziet hoe zo een Xander debusjeo… die van Volumnia, het podium heerst is het contrast pijnlijk groot. Wellicht was de man een groot performer in zijn tijd (want anders vraag ik mij helemaal af waar we heel dit gedoe aan verdiend hebben) maar het is tijd voor het nieuw aanstormend talent, beste vrienden.

En go Lenny! Ik ben benieuwd om deze man met zijn Wespen zijn eigen nummers te zien brengen in de Nekka nacht!