Categories
Lifelog

Ziek

Lap, kroket, miljaar. Griep zei hij, de dokter. Een nieuwe huisarts voor mij aangezien ik hier nog niet zo lang woon, maar het was een zeer gezellige man. Griep dus, en binnen zitten. Een graadje hoger in huis en veel drinken en Dafalgan nemen. “Je zal het zelf moeten uitzieken.” Gewoon de volgende in de rij, want op het kantoor waar ik nu zit vielen ze als vliegen.

Het zat er gisteren al aan te komen. In de namiddag zat ik al te draaien en concentreren zat er niet in. Tegen dat we naar het restaurantje gingen, Chilli Club, ging het beter maar deze morgen zat het er niet in om te gaan werken. En hier zit ik dan. Rustig in de zetel, soms wat indommelend en net nog een klassieker gezien (The Godfather).

Over de Chilli Club was ik niet zo tevreden. Nu, ik denk dat daar zeer leuke dingen te eten zijn, maar het hoofdgerecht dat ik kreeg zat over een saus die zowat alle smaak van alle andere ingrediƫnten weg nam. Zeer jammer. Nu wil ik er wel nog eens langs gaan voor hun Dim Sum Mania, maar verder zal ik eerder Wok & Tandoor kiezen (vroeger Wok & Het Tafeldier).

8 replies on “Ziek”

Hoe u goed.

En moest het een troost zijn, ik was deze morgen ook beter thuisgebleven. Zit er de ene vlaag van buikkrampen na de andere te verteren en concentreren zit er dus ook niet echt in. Ik hoop dat’t morgen over is, en voor u ‘t zelfste, of sneller!

Hoe u goed.

En moest het een troost zijn, ik was deze morgen ook beter thuisgebleven. Zit er de ene vlaag van buikkrampen na de andere te verteren en concentreren zit er dus ook niet echt in. Ik hoop dat't morgen over is, en voor u 't zelfste, of sneller!

Comments are closed.