Categories
online

Aantal planeten

Aantal PlanetenHoeveel planeten zouden er nodig zijn als iedereen op deze planeet leeft zoals jij dat doet? In mijn geval een 2,6. Een quiz die je even doet nadenken…
Test zelf hier.

9 replies on “Aantal planeten”

[…] Op Clopin.be zag ik een interessante test. Wat de impact op het milieu is van uzelf. Het resultaat wordt uitgedrukt in het aantal planeten dat er nodig zouden zijn, moest iedereen leven zoals jij. Bij mij dus 1,9 planeten. Wees gerust, ik ga niet de helft van de bevolking opofferen om dit probleem op te lossen, het is gewoon een interessant weetje. energie […]

Voor mij ook maar 1.9 planeten… Waarschijnlijk omdat ik met de fiets doort stad sjees :)

Voor mij ook maar 1.9 planeten… Waarschijnlijk omdat ik met de fiets doort stad sjees :)

Comments are closed.