Categories
Lifelog

Druk weekend

Hangedang, dit weekend wordt lekker druk. Straks na het werk gaan ik en Evelyne IKEA bestormen waarna we nog wat moeten eten en dan nog wat vrienden willen zien. Heel lang zullen we niet in het café kunnen hangen want zaterdag kunnen we er om 8u uit om naar Geel te rijden alwaar Evelyne muziekschool heeft en we in de namiddag haar ouders, broer, lief van broer en ons nichtje nog eens kunnen zien. Daarna terug naar Antwerpen, wat inkopen doen en gaan eten bij twee toffe mensen om zo god weet wanneer in ons bed
te eindigen. Dan komt zondag, rustdag. We slapen uit maar willen toch de nieuwe woonst van Swa en Els eens gaan bekijken.

En dan zijn we er zo bijna zeker? In the end blijkt het niet echt veel te zijn, alleen dingen die veel tijd nodig hebben en dus niet veel ruimte overlaten voor iets anders. But fun it’ll be :D
Hopelijk kan ik ergens toch nog wat ruimte vinden om WP2.1 eens uit te proberen, wat meubels in elkaar te steken en wat meer met Vista te spelen. Yup, Vista’s running en ik moet zeggen dat ik niet veel problemen heb ervaren. Buiten 4 blue screens, maar dat heeft met drivers te maken die nog niet klaar zijn. Raar eigenlijk…

2 replies on “Druk weekend”

Comments are closed.