Categories
Lifelog

Sneeuw!

post
Mwoah blah pffrt shh yiiiiiii SNEEUW!

4 replies on “Sneeuw!”

Twee blokken verder: Hier ook :)
Hmmm, misschien niet de meest intelligente beslissing van mijn leven om deze morgen met de fiets naar het werk te rijden…

Antwerpen was vandaag idd met een mooi wit laagje bedekt. Was wel leuk om zo op te staan, en ook om het de hele dag uit mijn venster op ‘t werk te zien sneeuwen. Toen de zon begon de schijnen waande ik mij bijna op wintersport.

En Zoida, ben ook met de fiets gekomen, en ‘k vond da wel leuk. Zo fietsen in de sneeuw. Buiten die ene scherpe bocht is alles goed gegaan :-)

Twee blokken verder: Hier ook :)
Hmmm, misschien niet de meest intelligente beslissing van mijn leven om deze morgen met de fiets naar het werk te rijden…

Antwerpen was vandaag idd met een mooi wit laagje bedekt. Was wel leuk om zo op te staan, en ook om het de hele dag uit mijn venster op 't werk te zien sneeuwen. Toen de zon begon de schijnen waande ik mij bijna op wintersport.

En Zoida, ben ook met de fiets gekomen, en 'k vond da wel leuk. Zo fietsen in de sneeuw. Buiten die ene scherpe bocht is alles goed gegaan :-)

Comments are closed.