Categories
Blurs

MyBlogLog spam

mybloglogspam.jpgHa, ze zijn toch snel die spammerds. Nu heeft ook MyBlogLog al last van het ding! Sluw als een vos zijn ze mijnheer! Check hier rechts onderaan (als het er nog tussenstaat, anders heb je aan de screengrab hiernaast genoeg.
Benieuwd ook hoe snel ze hierop gaan (kunnen) reageren.

2 replies on “MyBlogLog spam”

Je kan deze verbergen als je wilt, maar ja, als er andere spammers komen mag je weer beginnen. Het is een probleem dat al eerder was opgedoken, op grotere sites waar de adspace vrij duur is. Ideaal dus om mybloglog te gebruiken voor gratis reclame…

Je kan deze verbergen als je wilt, maar ja, als er andere spammers komen mag je weer beginnen. Het is een probleem dat al eerder was opgedoken, op grotere sites waar de adspace vrij duur is. Ideaal dus om mybloglog te gebruiken voor gratis reclame…

Comments are closed.