Categories
online

Als je geen postzegel hebt

Ik snap het niet goed. Deze kerel stuurt een brief naar zijn vriendin en plakt in plaats van een postzegel gewoon echt geld op de brief. Meer zelfs, hij doet er een kleine fooi bij. Nu blijkt dat de brief dus aangekomen is en dat de fooi verdwenen is! Maar… het geld zit er nog op. Net zoals enkele commenters op UneasySilence heb ook ik mijn twijfels bij dit geval.

4 replies on “Als je geen postzegel hebt”

Na de tweede keer de foto’s te bekijken viel mij, net zoals Bojon op UneasySilence, de stempel met “RETURNED something something” op.
Dus volgens mij is deze brief gewoon teruggestuurd naar afzender. Maar is hij in het proces wel beschadigd, al dan niet toevallig op de plaats waar de fooi hing.

Na de tweede keer de foto's te bekijken viel mij, net zoals Bojon op UneasySilence, de stempel met “RETURNED something something” op.
Dus volgens mij is deze brief gewoon teruggestuurd naar afzender. Maar is hij in het proces wel beschadigd, al dan niet toevallig op de plaats waar de fooi hing.

Comments are closed.