Categories
Events

Wow: Wrap-up

Het viel al bij al nog mee, zo uit mijn bed moeten vandemorgend. heel erg laat was het dan ook niet, ik denk dat ik in mijn bed lag om 1u30. Even snel de dag overlopen:

 • Aangekomen op de pers conferentie rond 10u30, wat koffie binnengespeeld en de pers conferentie bijgewoond. Onder de andere aanwezige bloggers vonden we Luc, Cindy, Bruno, Michael, Pieter, Jesse, Ine (die wel moest werken), Miel (van’t
  zelfste) en Maarten. Met vele heb ik eindelijk eens een iets deftiger gesprek kunnen hebben.
 • Na de pers conferentie ging Ine alvast wat foto’s trekken in het Atomium terwijl ik, Maarten en Pieter door Tom en David van Microsoft iets meer inzicht kregen in enkele aspecten van het nieuwe OS en Office 2007. Het duurde 3 takes eer Maarten eindelijk een filmpje had kunnen vastleggen.
 • Rond 18u kwamen we aan in het Atomium alwaar een kleine chaos aan de gang was. Microsoft had namelijk het atomium afgehuurd, maar het ding was nog open tot 18u en dus had men een 2,5u om alles op te zetten voor het event. De genodigden konden ondertussen naar de gebruikelijke speech en opening luisteren. Maar voor je binnen kan heb je natuurlijk eerst een registratie. En daar werd al knap aangetoond hoe Microsoft de E-ID wil steunen. Passpoort in een bakje en u badge wordt geprint(als je op de lijst staat toch),
  met foto en al.
 • Tijdens en na de opening konden we veel meer bloggers spotten waaronder Dieter, Jeroen, Robin, Clo, Peter, Pieter, Pascal en Bart (sorry voor diegene die ik vergeten ben). Al snel vonden we
  de VIP-bol waar het eten en drinken te rapen viel. Ondertussen waren er rond heel het atomium lichten op het Atomium gericht die een zeer knap effect gaven. Ik en Pieter (Pietel) besloten wat rond te gaan kijken en toen we een lift terug namen stonden we naast Maurice Engelen met een deel van zijn entourage. Pieter dacht dat het misschien een goed idee was om hem te volgen en te zien waar hij naartoe ging. Hey, why not :) We volgden hem naar de bol waar hij met de rest van Praga Khan een optreden ging
  doen. Daar stond al wat volk te wachten om binnen te mogen, maar de deur ging enkel open voor Maurice Engelen. En zijn entourage. En wij dus ook want met een vette camera zoals Pieter heeft en onze VIP pasjes leken we voor de security entourage. Op dat moment belde Evelyne mij op en passeerde ik dus met een handgebaar en druk in gesprek de security: een trukje dat wel meer werkt denk ik dan ;) In ieder geval, een zeer lege vol met een setup voor het concert en Pieter heeft er een snel privé fotoshootje met Maurice
  Engelen kunnen doen. Foto’s? Aan Pieter vragen he (normaal zouden er ook een paar van Red Bull meisjes moeten tussenzitten, maar dat weet je niet van mij).
 • We zijn dan nog wat gaan eten en drinken (ge moet ervan profiteren als ge kunt, hebben ze mij altijd gezegd) en hadden eigenlijk de hoop opgegeven om in het concert binnen te geraken. Maar toch! Gelukt! Het was enorm kort en de Bacardi-meisjes geraakten niet van hun Bacardi af maar het was fun. Oh, en ik heb niets te maken met al die asfaltkonijn ballonnen die daar ineens rondhingen. Of toch niet veel. *wijst naar Dieter*

Tot slot zou ik Tom, David, Miel en de rest van het team willen bedanken voor de uitnodiging en de goodie-bag. Really appreciate it. En Wat de producten betreft, die worden binnenkort geïnstalleerd en getest, wees daar maar zeker van!

UPDATE: en boven al, BOVEN AL, heb ik ook eindelijk Dominiek eens ontmoet. Mijn excuses dat ik u vergeten te vermelden ben.

16 replies on “Wow: Wrap-up”

ICT’ers die testen?
Waarom verbaast me dat?
Of is het eerder “uitproberen”?
Want echt testen is de meeste softwarebouwers lichtjes vreemd, n’est ce pas? :-)

@ Dominiek: over onze ontmoeting was ik nog een aparte post aan het schrijven. Maar ok, ik zet het dan wel even hier bij :p
@ Wannes: Ik heb me waarschijnlijk verkeerd uitgedrukt ;)

ICT'ers die testen?
Waarom verbaast me dat?
Of is het eerder “uitproberen”?
Want echt testen is de meeste softwarebouwers lichtjes vreemd, n'est ce pas? :-)

@ Dominiek: over onze ontmoeting was ik nog een aparte post aan het schrijven. Maar ok, ik zet het dan wel even hier bij :p
@ Wannes: Ik heb me waarschijnlijk verkeerd uitgedrukt ;)

Comments are closed.