Categories
Blurs

Een smerig trukske

U bent juist een fanta gaan halen uit de lokale drankmachine. Het kost 50 cent en u hebt een euro ingeworpen. De machine besluit weer te geven in stukken van 5 cent.
Er is een grote kans dat er nog een snoepmachine aanwezig is ook, steek al die rommel daarin en duw op de knop die u uw geld teruggeeft. Zo krijgt u misschien wel 1 stuk terug ipv die 10 die je er juist hebt ingeduwd.

Met dank aan een ex-medestudent die die truk ook toepaste voor het geld dat hij op de meir met zijn doedelzak had bijeen verzameld.

6 replies on “Een smerig trukske”

Nog een tip:
U haalt een twix uit een of andere snoepmachine en u krijgt weergeld in stukken van 5 cent. Ga dan naar Clopin en vraag hem om te wisselen in een stuk van 50cent. Het was immers hij die zonet al deze 5cent-stukken in die snoepautomaat heeft gestoken! U hebt er recht op! :-)

Nog een tip:
U haalt een twix uit een of andere snoepmachine en u krijgt weergeld in stukken van 5 cent. Ga dan naar Clopin en vraag hem om te wisselen in een stuk van 50cent. Het was immers hij die zonet al deze 5cent-stukken in die snoepautomaat heeft gestoken! U hebt er recht op! :-)

Die automaten zijn nog altijd zo stom dat ze het ingestoken geld niet bij het teruggeefgeld voegen. Het zal ook wel iets met zwaartekracht en het voorkomen van te veel mankementen te maken hebben, maar toch.

Die automaten zijn nog altijd zo stom dat ze het ingestoken geld niet bij het teruggeefgeld voegen. Het zal ook wel iets met zwaartekracht en het voorkomen van te veel mankementen te maken hebben, maar toch.

Comments are closed.