Categories
Blurs

Foutje

We zitten met een klein design-foutje. Waarom, anders, doet iets dat goed voor ons zou moeten zijn zoveel pijn? Het is waar wat ze zeggen, je voelt pas de tweede dag de echte stijfheid in je benen. Ik hoop dat het dit weekend weg is zodat ik toch nog eens de baan op kan.
Maar serieus, in Mens 2.0 hoop ik dat dit wordt rechtgezet.

4 replies on “Foutje”

Welcome to the club, dag twee is ALTIJD de ergste! Maar geen getreur, recent onderzoek zou uitwijzen dat spierstijfheid wijst op het feit dat ze aan het versterken zijn ipv dat ze je ze tijdelijk verkl**t hebt :-)

Welcome to the club, dag twee is ALTIJD de ergste! Maar geen getreur, recent onderzoek zou uitwijzen dat spierstijfheid wijst op het feit dat ze aan het versterken zijn ipv dat ze je ze tijdelijk verkl**t hebt :-)

idd, heb dit ook al gehoord. Het is de stijfheid van de spieren die ze steviger maakt. Of anders gesteld: conditie is de snelheid waarmee ge van een inspanning kunt recupereren, daarom wordt uw conditie vooral verbeterd tijdens de recuperatie.
Het door de stijfheid geraken is wat uw gezond maakt jongen! (zegt degene die ook al een jaar beweert aan sport te gaan beginnen, maar ik ga het echt doen hoor :-) )

idd, heb dit ook al gehoord. Het is de stijfheid van de spieren die ze steviger maakt. Of anders gesteld: conditie is de snelheid waarmee ge van een inspanning kunt recupereren, daarom wordt uw conditie vooral verbeterd tijdens de recuperatie.
Het door de stijfheid geraken is wat uw gezond maakt jongen! (zegt degene die ook al een jaar beweert aan sport te gaan beginnen, maar ik ga het echt doen hoor :-) )

Comments are closed.