Categories
online

Over schoolbord

Ha, mij Blackadder III noemen, ik weet niet wat ik daarvan moet vinden. Maar nu ik je toch aan de lijn heb, silvia, wil ik enkele puntjes aanhalen. Puur constructief bedoeld, uiteraard!

  • De login is case-sensitive. Voor een wachtwoord snap ik dat uiteraard, maar voor de login vind ik persoonlijk dat vrij ambetant.
  • Laat mensen nog meer dingen in hun profiel zetten. IM’s, persoonlijke websites, etc.
  • Meer controle op het invoeren van scholen. Als iemand denkt dat zijn of haar school er niet tussenstaat, en ze geven zelf een school in, check dat dan even af met wat er al in de database zit en laat eerst in een extra scherm enkele suggesties zien aan de gebruiker. Misschien heeft hij de school wel over het hoofd gezien. Dit gaat je veel cleaning besparen.
  • Maak het onderscheid wat duidelijker en stricter. Op dit moment is er 1 veld waar Groep/Klas/Richting staat. Bij een middelbare school kan dat wel eens een heleboel zijn. Op dit moment worden voor de universiteiten meestal de faculteiten al gesplitst als aparte scholen. Ik vrees voor een enorme wildgroei.
  • Ik merk dat het op termijn betalend gaat worden. Zijn hier geen alternatieven? Kan je het ding niet gratis houden en eventuele opbrengsten via ad’s laten komen? Ik weet niet of ik bereid ben die euro per maand te betalen. Geef misschien de keuze: ofwel gratis met ad’s, of betalend zonder?

16 replies on “Over schoolbord”

Ik sta vooral achter je laatste punt! Schoolbord is een leuk initiatief, maar mi. is het een minderheid van de gebruikers dat ervoor zal willen betalen.
Ik alleszins niet, klasgenoten uit het middelbaar terugvinden heeft voor mij enkel amusementswaarde.
Meer waardevollestudiegenoten van op universiteit vind ik wel op de (gratis) alumnidatabase.

Vooral de twee laatste punten zijn van belang en vooral voor universiteiten. Daar is een vierde dropdown menu met alle studierichtingen noodzakelijk vind ik. En ik zou de site gratis houden, want ik denk niet dat er veel mensen hiervoor gaan betalen. Ik niet alleszins…

Ik sluit me bij clopin aan, en ik wil er nog aan toevoegen:

Het is gevaarlijk om html-tags te aanvaarden in uw formulierkes, kwaadwillige gebruikers kunnen daar schoon truukskes mee uithalen!

Ik sta vooral achter je laatste punt! Schoolbord is een leuk initiatief, maar mi. is het een minderheid van de gebruikers dat ervoor zal willen betalen.
Ik alleszins niet, klasgenoten uit het middelbaar terugvinden heeft voor mij enkel amusementswaarde.
Meer waardevollestudiegenoten van op universiteit vind ik wel op de (gratis) alumnidatabase.

Vooral de twee laatste punten zijn van belang en vooral voor universiteiten. Daar is een vierde dropdown menu met alle studierichtingen noodzakelijk vind ik. En ik zou de site gratis houden, want ik denk niet dat er veel mensen hiervoor gaan betalen. Ik niet alleszins…

Ik sluit me bij clopin aan, en ik wil er nog aan toevoegen:

Het is gevaarlijk om html-tags te aanvaarden in uw formulierkes, kwaadwillige gebruikers kunnen daar schoon truukskes mee uithalen!

Ik steun mijn streekgenote, jullie ook?
Het begon allemaal met http://www.schoolmakkers.be in 2005 maar helaas heeft deze dame niet zo een mediakoppeke dan die zwarte (schone) ;o)
We moeten de innitiatiefneemster steunen en ik reken op jullie.

vriendschappelijke groeten

Angvan

Ik steun mijn streekgenote, jullie ook?
Het begon allemaal met http://www.schoolmakkers.be in 2005 maar helaas heeft deze dame niet zo een mediakoppeke dan die zwarte (schone) ;o)
We moeten de innitiatiefneemster steunen en ik reken op jullie.

vriendschappelijke groeten

Angvan

Dit mag niet op het internet worden verteld…. maar er is inderdaad iets gaande en als de mensen het met de tijd zullen weten dan zal er nog veel over verteld worden.

Dit mag niet op het internet worden verteld…. maar er is inderdaad iets gaande en als de mensen het met de tijd zullen weten dan zal er nog veel over verteld worden.

Comments are closed.