Categories
Lifelog

Ah oui, l'amour

Thuis, ochtend,7u30
Evelyne vertrekt naar haar werk. Ik vertrek iets later omdat ik maar in Antwerpen moet zijn en zij naar Brussel moet rijden. Terwijl ik de tafel verder afruim zie ik haar door het venster uit haar parkeerplaats rijden. Ze kijkt op, wuift en gooit een kusje. Ik lach en gooi een kusje terug. Zowel zij als ik kijken nog een paar keer om en glimlachen telkens.

Willemdok, middag, 12u30
Een jong koppeltje kust elkaar en neemt afscheid. School is juist aan middagpauze toe en waarschijnlijk gaat zij thuis eten terwijl hij ergens een broodje gaat halen ofzo. Ze kijken elkaar aan en willen elks hun eigen weg gaan. Zij draait zich na enkele meters al snel op en roept dat ze hem hier straks terug zal zien. Ze zegt dat ze hem graag ziet. Ze wandelen weg in richtingen die exact de tegenovergestelde kant opgaan. Zij draait zich om, wuift en gooit een kusje. Hij lacht en gooit een kusje terug. Zowel zij als hij kijken nog een paar keer om en glimlachen telkens.

Ik zie je graag schat.

2 replies on “Ah oui, l'amour”

Comments are closed.