Categories
Blurs

Fon's vliegen de deur uit

Zo, de eerste is uitgedeeld. Next up: Goya! Tommie had ook een uitnodiging en heeft crowolf al gecontacteerd. Daarna staan Stijn en Charlo nog in de wachtlijst. Als ze nog willen uiteraard :)

11 replies on “Fon's vliegen de deur uit”

Euh nee, ik zit volop in de planning om een eigen router ineen te steken. Het gaat waarschijnlijk een werk van lange duur zijn, ook al omdat de onderdelen een pak gaan kosten (voor mobo en kast alleen al gaat het richting 500euri).

Het Fon-principe vind ik echter een prima idee, dat ik ga proberen te verwerken in die router. Of zoiets.

Thx anyway ;-)

Euh nee, ik zit volop in de planning om een eigen router ineen te steken. Het gaat waarschijnlijk een werk van lange duur zijn, ook al omdat de onderdelen een pak gaan kosten (voor mobo en kast alleen al gaat het richting 500euri).

Het Fon-principe vind ik echter een prima idee, dat ik ga proberen te verwerken in die router. Of zoiets.

Thx anyway ;-)

Comments are closed.