Categories
online Tech/Science

Macworld

Vanavond om 18u (als ik mij niet misrekend heb) begint Steve Jobs van Apple aan zijn keynote om zo Macworld te openen. Je kan je wel voorstellen dat er enorm veel gespeculeerd wordt over wat er allemaal voor nieuws zal zijn. Het is in San Francisco te doen maar gelukkig zijn er ontelbare manieren om deze te kunnen volgen vanuit je luie zetel. Zo is er op Twitter een groep opgezet waar iedereen die daar aanwezig is kan posten wat Jobs zegt. Ik verwacht daar wel totale mayhem, als iedereen als een kip zonder kop gaat posten. Een meer sobere manier is de live streaming die op World Of Mac verwacht wordt. Let op, dit is niet zeker. Het is namelijk zo dat Apple normaal de live stream zelf doet, maar dat zal blijkbaar dit jaar niet zo zijn.
Verder kan je ook op deze pagina volgen en nog meer alternatieven zijn hier te vinden. Apple is hot, and you knows that, ey.

Over iLife ??07 en iWork ??07 zijn we vrij zeker. Maar komt de iPhone er eindelijk? Krijgen we een volwaardige Video iPod? Vanavond weet u het allemaal!