Categories
online

24S06E01-E04

Terwijl velen zich vanaf nu weer elke week achter de buis zetten om het nieuwe, vijfde seizoen te kunnen volgen van 24, zijn er voor diegene die deze mensen al voor zijn en ondertussen seizoen 5 al achter de kiezen hebben al reeds afleveringen van seizoen 6 te vinden als je weet waar te zoeken *KUCH*. Afleveringen nog voor ze op TV komen, dat kan vanalles betekenen ;)

4 replies on “24S06E01-E04”

Seizoen 5 ben ik al tot aflevering 11 geraakt via internet, maar ik kon het toch niet laten en ben gisteren al begonnen met het binnenhalen van de eerste vier afleveringn van seizoen 6. Als ik dan klaar ben met dag 5 kan ik meteen verderkijken met dag 6. Habalula!

Seizoen 5 ben ik al tot aflevering 11 geraakt via internet, maar ik kon het toch niet laten en ben gisteren al begonnen met het binnenhalen van de eerste vier afleveringn van seizoen 6. Als ik dan klaar ben met dag 5 kan ik meteen verderkijken met dag 6. Habalula!

Comments are closed.