Categories
Lifelog

Onverdraagzaamheid

You know what really grinds my gears? Mensen in de cinema, die nog net op tijd de zaal komen binnengeglipt en dan in de bovenste rijen 8 mensen gaan vragen om een plaats op te schuiven zodat zij tweetjes er nog bij kunnen.
Ik kan het wel verdragen als de zaal zo goed als gevuld is. Als zelfs op de eerste rijen al volk zit ben ik zeer tolerant voor zulks een vraag. Maar als de helft van de zaal er nog verlaten bijligt is de lege plaats naast mij bezet, dat mag u gerust weten. Nee, ik weiger dan mij te verzetten. Ben ik nu onverdraagzaam? Tant pis. Kom vroeger.

Verder wil ik het nieuwe initiatief waarmee je de mensen van Metropolis via SMS kan laten weten of er een probleem is in je zaal (ivm projectie, veiligheid,…), enorm aanmoedigen. Hang een groot bord met de instructies in elke zaal!

12 replies on “Onverdraagzaamheid”

Het nieuwe Kinepolis-complex in Brugge doet dat nu ook. het gaat zelfs zo ver dat er druksensoren in de stoelen zitten zodat ze achter de schermen kunnen controleren.

Het nieuwe Kinepolis-complex in Brugge doet dat nu ook. het gaat zelfs zo ver dat er druksensoren in de stoelen zitten zodat ze achter de schermen kunnen controleren.

Comments are closed.