Categories
Blurs

Alarm

Op dit moment wordt het alarm in de haven van Antwerpen getest. Laat me u zeggen dat dit een vrij vettig geluid is dat ik liever nooit meer hoor.

14 replies on “Alarm”

Elke eerste donderdag van de maand om 10u ‘s morgens, inderdaad. Meestal ook met een onverstaanbare tekst achter de woorden “aandacht aandacht”, maar dat heb ik dit keer niet gehoord. Ik vraag me af wat er van ons verwacht wordt als het een keer ├ęcht afgaat … Allemaal in de auto springen en naar Gent rijden ? ;-)

Elke eerste donderdag van de maand om 10u 's morgens, inderdaad. Meestal ook met een onverstaanbare tekst achter de woorden “aandacht aandacht”, maar dat heb ik dit keer niet gehoord. Ik vraag me af wat er van ons verwacht wordt als het een keer ├ęcht afgaat … Allemaal in de auto springen en naar Gent rijden ? ;-)

Aha, goed om te weten dat dat hier elke maand van jan gaat zijn. Ik vrees echter dat als dat alarm afgaat, het misschien wel er niet meer toe doet ;)
Dat van IE7 bekijk ik, thx!

Aha, goed om te weten dat dat hier elke maand van jan gaat zijn. Ik vrees echter dat als dat alarm afgaat, het misschien wel er niet meer toe doet ;)
Dat van IE7 bekijk ik, thx!

Dus: er gaat een alarm af in de Haven, gij waart nog niet op de hoogte da ze da elken donderdag van de maand doen, en uw reactie is “laat ons dat even op de blog zetten”, en niet “let’s get out of here!”? … interesting :-)

Dus: er gaat een alarm af in de Haven, gij waart nog niet op de hoogte da ze da elken donderdag van de maand doen, en uw reactie is “laat ons dat even op de blog zetten”, en niet “let's get out of here!”? … interesting :-)

Comments are closed.