Categories
Blogzaamheden Lifelog

Happy happy happy!

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie het allemaal zo goed als ik hebben gehad, maar daar twijfel ik niet echt aan. Het zit er op, of het moet juist beginnen, het is hoe u het bekijkt. Ik wil iedereen bedanken voor de warme wensen die ik heb mogen ontvangen. Evelyne heeft jammer genoeg het jaar vandaag niet met volle kracht kunnen inzetten, ze zit nu bij de dokter wegens enorme keelpijn en, zoals ze soms zeggen, het is beniesd dus het zal wel waar zijn ;)

Een nieuw jaar, een nieuw jasje. Sommigen zullen het al wel eens hebben zien opduiken maar nu is het er dus. Laat het weten wat je er van vindt en/of als er ergens nog iets op instorten staat!

Oh, one more thing: volgens mij is er iets “fishy” aan die nieuwe ad van These Days. Ik dacht daarstraks een beeld te hebben gezien dat ik daar niet had verwacht. Ik zal waarschijnlijk nog wat last hebben van het feesten ofzo…

8 replies on “Happy happy happy!”

Ziet er mooi uit, ook de manier waarop we kunnen reageren vind ik wel prima :D
Keep up the good work!

Ziet er mooi uit, ook de manier waarop we kunnen reageren vind ik wel prima :D
Keep up the good work!

Comments are closed.