Categories
Blurs Games

Transformers ARG

Sector 7Spielberg doet het weer? De man zit ook achter de Transformers verfilming, maar dan enkel voor de geld dus kunnen we eigenlijk beter zeggen dat Dreamworks het weer doet. Maar ook achter deze film blijkt een ARG schuil te kunnen gaan, zoals Jeroen ook goed heeft opgemerkt.
Bekijk de nieuwe trailer aandachtig en in Hi-res en je zal merken dat er bij het zogezegde geluidsfragment, waarover ze op een gegeven moment spreken, een url en een login te vinden is. Dit geeft je toegang tot een soort controlepaneel waarin je wat kan experimenteren. Op het meest bekende ARG forum zijn ze ook al aan het speculeren, hoewel ze verbazingwekkend voorzichtig blijven. Een nieuwe ARG van diegene die het genre hebben uitgevonden met The Beast zou enorm veel verwachtingen scheppen en dan is voorzichtigheid misschien wel een goede zaak.

2 replies on “Transformers ARG”

ik speel mee en het verbaast me hoeveel geld er is gestopt in een alternatieve promocampagne.. toch is het niet helemaal een ARG, maar meer een extended experience. Neemt niet weg dat ik dagelijks even kijk op de messengerboards hoe het ervoor staat en of al nieuwe ontwikkelingen zijn. Over vijf uur komt er een nieuwe transformer-trailer uit op yahoo met waarschijnlijk een nieuw password. Alle media worden ingezet om je betrokken te houden. Er is zelfs al een demonstratie gehouden tegen sector seven, een fictieve, in-game, overheidsorganisatie.. (Sectorseven houdt om militair voordeel het jarenlange bezit van een transformer geheim)

ik speel mee en het verbaast me hoeveel geld er is gestopt in een alternatieve promocampagne.. toch is het niet helemaal een ARG, maar meer een extended experience. Neemt niet weg dat ik dagelijks even kijk op de messengerboards hoe het ervoor staat en of al nieuwe ontwikkelingen zijn. Over vijf uur komt er een nieuwe transformer-trailer uit op yahoo met waarschijnlijk een nieuw password. Alle media worden ingezet om je betrokken te houden. Er is zelfs al een demonstratie gehouden tegen sector seven, een fictieve, in-game, overheidsorganisatie.. (Sectorseven houdt om militair voordeel het jarenlange bezit van een transformer geheim)

Comments are closed.