Categories
online

Gratis FON!

Eerst en vooral wil ik laten weten dat ik aan de grond genageld stond toen ik hoorde hoeveel StuBru bijeen heeft gekregen. Werkelijk prachtig dat de (voornamelijk toch) jeugd dit heeft klaargekregen.
En nu we het toch over solidariteit hebben, kent u FON nog? Indien u antwoord negatief is, check dan even deze post. Nu blijkt dat de leden gratis wireless FON routers kunnen uitdelen! VOLLEDIG gratis, zelfs de shipping!

Bij deze, als er iemand van jullie een wireless router van FON wil, gelieve dit dan te laten weten in de comments. First come, first serve!
LET OP: Enkel echt mensen die het gaan installeren en gebruiken alstublieft. Het is namelijk zo dat als diegene aan wie ik de uitnodiging geef er werkelijk een aanvraagt en installeert, dat ik terug iemand anders gelukkig kan maken. So hurry up!

69 replies on “Gratis FON!”

Ik wil de terrasgangers aan de overkant wel een laten delen in de connectiviteit.
Maar hoe gaat dat dan praktisch? Kan ik de toegang beperken als ik op het eind van de maand zowat aan mijn download limieten zit?

En wat zijn jouw ervaringen met FON?

Ik wil de terrasgangers aan de overkant wel een laten delen in de connectiviteit.
Maar hoe gaat dat dan praktisch? Kan ik de toegang beperken als ik op het eind van de maand zowat aan mijn download limieten zit?

En wat zijn jouw ervaringen met FON?

Een tijdje geleden zelf een ‘la fonera’ aangeschaft, inclusief omnidirectionele antenne voor een groter bereik.
Door de aanbieding van Fon, heb ik mijn madam de router dan maar cadeau gedaan. Dus binnenkort niet enkel aan de Tabakvest free internet, maar ook op Bloemendaal in Schoten.
Zelfs al krijg je er geen gratis, KOPEN VERDOMME !
En de wereld wordt er beter van…!

Een tijdje geleden zelf een 'la fonera' aangeschaft, inclusief omnidirectionele antenne voor een groter bereik.
Door de aanbieding van Fon, heb ik mijn madam de router dan maar cadeau gedaan. Dus binnenkort niet enkel aan de Tabakvest free internet, maar ook op Bloemendaal in Schoten.
Zelfs al krijg je er geen gratis, KOPEN VERDOMME !
En de wereld wordt er beter van…!

First come, first serve. Tom heeft zijn uitnodiging normaal in de bus, nu is het wachten tot hij zijn router installeert en registreert!

Alvast hard bedankt, en ook trouwens voor de gmail-invite die ik ook al eens van u heb gehad. De aanvraag is verstuurd, binnen de 3 weken zou het aankomen. Ik weet niet of ik nu ineens ook een FON mag weggeven, anders is crowolf ineens de gelukkige.

Alvast hard bedankt, en ook trouwens voor de gmail-invite die ik ook al eens van u heb gehad. De aanvraag is verstuurd, binnen de 3 weken zou het aankomen. Ik weet niet of ik nu ineens ook een FON mag weggeven, anders is crowolf ineens de gelukkige.

Ergens anders vond ik een andere link

Registreer jezelf bij Xing/Open BC via

[url=http://www.xing.com/go/invita/6884879]xing[/url]

Je krijgt dan 1 maand gratis Premium membership bij Xing(wordt daarna omgezet in een gratis basis abonnement).
Als je lid bent vind je bij Xing/Premiumworld een link naar Fon, daar kan je een gratis modem bestellen (wel ook tijdens de bestelling aanmelden bij Fon). Je krijgt tijdens de bestelling een code waarmee je gratis kan bestellen.

Het is een beetje een omweg, maar je krijgt de bevestiging per email dat je er 1 besteld hebt, en dat ie niets kost. Dus dit zou moeten werken.

Ergens anders vond ik een andere link

Registreer jezelf bij Xing/Open BC via

[url=http://www.xing.com/go/invita/6884879]xing[/url]

Je krijgt dan 1 maand gratis Premium membership bij Xing(wordt daarna omgezet in een gratis basis abonnement).
Als je lid bent vind je bij Xing/Premiumworld een link naar Fon, daar kan je een gratis modem bestellen (wel ook tijdens de bestelling aanmelden bij Fon). Je krijgt tijdens de bestelling een code waarmee je gratis kan bestellen.

Het is een beetje een omweg, maar je krijgt de bevestiging per email dat je er 1 besteld hebt, en dat ie niets kost. Dus dit zou moeten werken.

Ik heb de router maandag aangekregen, vandaag dan een draadloze netwerkkaart voor mn laptop gaan halen en hopla, het werkt. Ik sta alleen nog geregistreerd als alien maar heb al gemaild naar support om dit aan te passen want zelf lukt dat niet. In ieder geval, het bolt zeer lekker. Nog eens heel hard bedankt dus. Ik zal later op mn blog er wel eens iets meer over posten.

Ik heb de router maandag aangekregen, vandaag dan een draadloze netwerkkaart voor mn laptop gaan halen en hopla, het werkt. Ik sta alleen nog geregistreerd als alien maar heb al gemaild naar support om dit aan te passen want zelf lukt dat niet. In ieder geval, het bolt zeer lekker. Nog eens heel hard bedankt dus. Ik zal later op mn blog er wel eens iets meer over posten.

Ik ben er zonder hulp van support in geslaagd om me te registreren en ook ik mag nu een gratis router aanbieden. Zoals ik al zei ging ik hem dan eerst aan Crowolf aanbieden, anders is hij voor Goya. Ik heb Crowolf al gecontacteerd via de blog.

Ik ben er zonder hulp van support in geslaagd om me te registreren en ook ik mag nu een gratis router aanbieden. Zoals ik al zei ging ik hem dan eerst aan Crowolf aanbieden, anders is hij voor Goya. Ik heb Crowolf al gecontacteerd via de blog.

Ik heb men machientje vandaag ook gekregen :)

als k mezelf voor thuis nog zo’n machien besteld heb zijn er weer invites vrij, dan deel ik ze ook uit :)

Ik heb men machientje vandaag ook gekregen :)

als k mezelf voor thuis nog zo'n machien besteld heb zijn er weer invites vrij, dan deel ik ze ook uit :)

Asl iemand nog een invite over heeft dan hou ik mij aanbevolen.
Mijn emailadres is: kopstubber {AT} gmail.com

Ik zal de AP gebruiken waarvoor hij bedoelt is: internet delen. Plus dat het voor mij handig ik als mijn vriendin met de laptop langskomt.

Ik zal de AP gebruiken waarvoor hij bedoelt is: internet delen. Plus dat het voor mij handig ik als mijn vriendin met de laptop langskomt.

GAAf.. Zeg alsjeblieft dat je nog uitnodigingen hebt en zo ja stuur er alsjeblieft eentje naar mij toe:D , Echt een goed iniatief dat FON!!!

En, ik ga het zeker weten gebruiken, Hoe groot is de reikwijdte van dat modem, dus kan ik mijn hele straat er gebruik van laten maken of nog meer??

Alvast bedankt doei doei!!

GAAf.. Zeg alsjeblieft dat je nog uitnodigingen hebt en zo ja stuur er alsjeblieft eentje naar mij toe:D , Echt een goed iniatief dat FON!!!

En, ik ga het zeker weten gebruiken, Hoe groot is de reikwijdte van dat modem, dus kan ik mijn hele straat er gebruik van laten maken of nog meer??

Alvast bedankt doei doei!!

Mocht je nog een invite over hebben dat voel ik mij wel geroepen om mee te doen. Ik heb nu al een draadloos access point open staan, maar ik doe het liever via FON aangezien dat wat veiliger is en omdat ik dan alles een beetje gescheiden kan houden.

Grtx Marcel Middendorp

mail: marcspot{ed}gmail.com

Mocht je nog een invite over hebben dat voel ik mij wel geroepen om mee te doen. Ik heb nu al een draadloos access point open staan, maar ik doe het liever via FON aangezien dat wat veiliger is en omdat ik dan alles een beetje gescheiden kan houden.

Grtx Marcel Middendorp

mail: marcspot{ed}gmail.com

Ik zou ook graag internet delen met FON, dus als het kan graag ook zo’n AP

groeten
Fred

Ik was al eventjes op zoek naar een invite … wie weet kan er mij iemand een invite bezorgen dan heeft Gentbrugge er een Fon bij: vanmullem at gmail dot com

Ik was al eventjes op zoek naar een invite … wie weet kan er mij iemand een invite bezorgen dan heeft Gentbrugge er een Fon bij: vanmullem at gmail dot com

Gezien de reacties zijn die uitnodigingen vast al op!

Zoniet; Ik wil nog wel zo’n gratis router!

Bvd, Mvg!

Gezien de reacties zijn die uitnodigingen vast al op!

Zoniet; Ik wil nog wel zo'n gratis router!

Bvd, Mvg!

Als iemand nog een invite over heeft, dan hoe ik mijzelf aanbevolen.
Ik wil ook graag in mijn woonplaats de eerste fon-er zijn… :)
De invite wordt gegarandeerd gebruikt!

Mijn mail: pim [at] pimspage [punt] nl

Als iemand nog een invite over heeft, dan hoe ik mijzelf aanbevolen.
Ik wil ook graag in mijn woonplaats de eerste fon-er zijn… :)
De invite wordt gegarandeerd gebruikt!

Mijn mail: pim [at] pimspage [punt] nl

ik ben al een hele tijd op zoek om me aan te sluiten!

tiftof[a-met-een-staartje]gmail[puntje]com

ik ben al een hele tijd op zoek om me aan te sluiten!

tiftof[a-met-een-staartje]gmail[puntje]com

Voor zo’n gratis kastje wil ik ook mijn netwerk wel open zetten,dus als er iemand een invitatie wil sturen dan zullen er weer een hoop mensen gratis kunnen surfen.
garoeten

Bert

Voor zo'n gratis kastje wil ik ook mijn netwerk wel open zetten,dus als er iemand een invitatie wil sturen dan zullen er weer een hoop mensen gratis kunnen surfen.
garoeten

Bert

ls iemand nog een invitatie over heeft dan houd ik mij aanbevolen.
mijn mail.

espero{at}home{punt}nl

ls iemand nog een invitatie over heeft dan houd ik mij aanbevolen.
mijn mail.

espero{at}home{punt}nl

Comments are closed.