Categories
online

Doet je nadenken

Brandwonden.be, de site van de Belgische Brandwonden Stichting wil ons met een klein filmpje er alert op maken hoe snel die gezellige kerstboom je ergste nachtmerrie kan worden als je even, bijvoorbeeld, kaarsen gaat gebruiken ipv electrische verlichting (ik zeg zomaar iets).
Eerlijk gezegd ben ik hier
enorm van geschrokken en is dus het doel bereikt wat mij betreft. Als
je denkt even snel je brandblusser te gaan halen, kijk dan maar even
hoe het zit na 10 seconden en vergeet het samen met mij maar.
Geniet van de feestdagen trouwens!
(Via Webpalet)

6 replies on “Doet je nadenken”

Ik heb dit filmpje al ooit eerder gezien. Maar ik heb een beetje de indruk dat het beeld versneld is. Kijk eens hoe de toppen van die vlammen bewegen. Volgens mij is dat niet de normale snelheid. Als het wel zo is, is het inderdaad beter rennen dan achter de brandblusser te gaan zoeken.

Ik heb dit filmpje al ooit eerder gezien. Maar ik heb een beetje de indruk dat het beeld versneld is. Kijk eens hoe de toppen van die vlammen bewegen. Volgens mij is dat niet de normale snelheid. Als het wel zo is, is het inderdaad beter rennen dan achter de brandblusser te gaan zoeken.

Comments are closed.