Categories
Lifelog

Klokje

Bureau-klokBinnenkort hangt dit klokje in ons bureau dat dan weer gelegen is in ons nieuw appartementje. Kleine wijzertje duidt de minuten aan, de boog doorstreept het uur. Handig? Dat zal nog moeten blijken. Vree wijs? Zijt maar zeker…
Stond een kraampje in Covent Garden met zulke klokken en laat me u zeggen dat er nog leukere waren maar dat we er ook niet al te veel geld aan wilden uitgeven, er stond nog genoeg op het programma. Nee, het ding is groot genoeg en subtiel genoeg voor ons bureautje.
Voor de rest vlot het verder bij de verhuis. De kleerkast bevat nu zelfs al kledij en er mag nu van het ouderlijk huis volop kleren overgebracht worden. Dit weekend ben ik ook het bureautje dat ik daar had in dozen gaan steken en ook die zullen gradueel de overtocht kennen. Ik stond werkelijk versteld hoeveel kartonnen dozen er uit zo een klein kamertje te halen viel. Waar ik het nu allemaal ga steken is ook nog een vraag en het is duidelijk dat er DRINGEND kasten gaan moeten bijkomen.

2 replies on “Klokje”

Ziet er inderdaad een cool klokje uit!!
Ja, als je verhuisd moet je eerst schatten hoeveel dozen je gaat nodig hebben en het dan vermenigvuldigen met 4. Dan pas zal je bijna genoeg dozen hebben ;)

Ziet er inderdaad een cool klokje uit!!
Ja, als je verhuisd moet je eerst schatten hoeveel dozen je gaat nodig hebben en het dan vermenigvuldigen met 4. Dan pas zal je bijna genoeg dozen hebben ;)

Comments are closed.