Categories
Blurs

Desktop

Aha, desktops posten, ey?

desktop

Zen baby! Mandolux desktop, hier terug te vinden. Normaal bevat mijn desktop enkel de recycle bin. Ik ben enkel te lui geweest om op te zoeken hoe ik die bluetooth link wegkrijg. Enkele quick launch buttons maar Launchy blijft het voornaamste tooltje, samen met desktop search, uiteraard.
Fire at will, lads!

7 replies on “Desktop”

Minimal. I like it. Hoewel ik er zelf niet mee zou kunnen werken. Op mijn desktop staat altijd een image gedumpt van een project waar ik aan bezig ben (bv. poster, layout, ..). Zodat ik daar telkens ik boot, naar kijk en dan zie ik altijd nog wel foutjes of details.

Ik zou de mijne ook posten, ware het niet dat er nu een 3D render staat van het toekomstige Asfaltkonijn ?bergadget – top secret, weetuwel ..

Minimal. I like it. Hoewel ik er zelf niet mee zou kunnen werken. Op mijn desktop staat altijd een image gedumpt van een project waar ik aan bezig ben (bv. poster, layout, ..). Zodat ik daar telkens ik boot, naar kijk en dan zie ik altijd nog wel foutjes of details.

Ik zou de mijne ook posten, ware het niet dat er nu een 3D render staat van het toekomstige Asfaltkonijn ?bergadget – top secret, weetuwel ..

Nice! Een van de cleanste desktops da’k al gezien heb (heb ik al eens een cleane desktop gezien, vraag ik mij nu af…)

Zou er zo mee willen werken (buiten die vieze xp-style van de traybar, ma da’s persoonlijke smaak).
Toch ook eens overwegen om de mijne op te kuisen…

Nice! Een van de cleanste desktops da'k al gezien heb (heb ik al eens een cleane desktop gezien, vraag ik mij nu af…)

Zou er zo mee willen werken (buiten die vieze xp-style van de traybar, ma da's persoonlijke smaak).
Toch ook eens overwegen om de mijne op te kuisen…

[…] Zoals precies de gewoonte via 7 Seconden, Nicodemus, Perre, Clopin en de rest een shotje van de huidige desktop die momenteel de laptop siert. De install is splinternieuw dus zwaar bevolkt is het geheel nog niet, de foto is eigen werk geschoten tijdens de opening van de Silo door Discobar Galaxie – meer foto’s van die set zijn te zien op Flickr. Voor wie trouwens de intentie zou hebben om beginnen te kreften dat ik met een illegale versie of beta bezig ben, u hebt het mis – dit is mijn cadeauke vanwege nonkel Bill om aan het betaprogramma deel te nemen. « Pump Up Ze Zjam […]

Comments are closed.