Categories
Blurs

London shopping: Uniqlo

Uniqlo is een keten die vanuit Japan overgewaaid is en Londen zowaar volledig voor zich heeft gewonnen. En je kan het ze niet kwalijk nemen, Uniqlo blijkt een winkel te zijn die je zeker niet mag overslaan. Het gaat hier om basisstukken. Broeken, t-shirts, sweaters, jassen,… Allemaal zeer basic, geen logo of tekeningen (of als er een motief is, zo simpel mogelijk), in verschillende kleuren, ideaal om te combineren en een zeer degelijke kwaliteit voor een uiterst zacht prijsje. Ter voorbeeld: Rolkraagjes voor £7 en 3 t-shirts voor samen £10.

Dat de winkel uiterst populair aan het worden is mag blijken uit het volk dat in hun filiaal op Regent Street (de locatie op zich laat al merken dat het goed gaat) rondliep. Zeker de moeite om te bezoeken en wat koopjes te doen! Ook in Oxford Street (ook een klepper) kan je een filiaal vinden mocht er niet veel plaats meer zijn in dat in Regent Street. Verwacht binnenkort nog veel meer locaties en imho mogen ze zo snel mogelijk de plas oversteken ook.

3 replies on “London shopping: Uniqlo”

Comments are closed.